دستگاه بتونیر و مکانیزم آن: بتونیر یک مخلوط کننده ساختمانی است که بتن و سایر مواد را میچرخاند تا آنها را به صورتی درآورد که قابل استفاده در ساختمان سازی باشند و بتن قبل از ورود به مرحله ی بتن ریزی حالت سفتی پیدانکند.
آنچه در ادامه می خوانید:
از نام های دیگر بتونیر میتوان به میکسربتن، ملات ساز، مخلوط کن بتن و خلاطه ساز اشاره کرد. سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که: آیا به منظور استفاده از دستگاه بتونیر نیازمند تخصص و آموزش خواهیم بود؟ بله، ما نیازمند فردی متخصص و آموزش دیده هستیم. روش کار به این صورت است که: مواد مورد نیاز درجام یا دیگ بتونیرکه محفظه مدوری شکل دارند ریخته میشود و شخص متخصص باید دستگاه را مدام روشن نگه دارد تا بتن خشک نشود و خراب نشود. فرد متخصص باید بداند چه موادی را، با چه میزان از حجم و درچه زمانی و حتی با چه ترتیبی با همدیگر مخلوط کند.در این میان ممکن است مقداری از اضافات سیمان و بتن به دیواره های داخلی دیگ بتونیر بچسبند و موجب سنگینی وکاهش ظرفیت دیگ شوند.اما خوشبختانه این مشکل کاملا حل شدنی است.
ما با اجرای چندین راهکار میتوانیم دیگ بتونیر را تمیز کنیم که هر مرحله را به اختصار توضیح خواهیم داد:
گام اول:
دستگاه میکسر بتن یا بتونیر و مکانیزم آن: در شروع باید با چرخاندن دیگ بتونیر درسمت مخالف چرخش دستگاه آن را جداکنیم. معمولا این کار به دلیل جلوگیری از آسیب ها و خطرات احتمالی با حضور دو نیروی انسانی انجام میگیرد.
گام دوم:
دیگ را به حالتی قرار دهید که که عمود بر زمین و جلوی شما باشد، در مکانی با شرایط زمینی آسفالتی و یا خاکی سپس، مواد اشتغال زا درون دیگ قرار داده و آن را آتش زنید.
گام سوم:
بعد از آتش گرفتن و سوختن موادی همچون کاغذ و چوب به منظور بالا بردن دما میتوانید از ذغال نیز استفاده کنید. این مواد باید 1 ساعت در دیگ بتونیر بسوزند.
گام چهارم:
در این مرحله شما باید قسمت بیرونی دیگ را بشویید توجه داشته باشید که هرگز داخل دیگ را نشویید و حتی آبی درآن نریزید. پس از شست و شو دیگ را برعکس کنید تا خاکستر ناشی از سوختن مواد اشتغال زا تخلیه شود و بعد از آن دیگ را برروی دستگاه وصل کنید.
گام پنجم:
پس از اینکه دیگ را برروی دستگاه نصب کردید به کمک پیچ گوشتی و یا کاتر و هر وسیله ی مناسب دیگر تمامی سیمان و بتنی که به دیواره های دیگ چسبیده اند و به شکل رسوب درآمده اند را بتراشید.
گام ششم:
پس از کندن رسوبات بتنی و سیمانی،داخل دیگ بتونیری با آب شسته و کاملا تمیز کنید این کار را تا جایی ادامه دهید که دیگ کاملا تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد.
فروشگاه هایپرصنعت فامکو که یکی از بزرگترین تولید کنندگان ابزارآلات و ماشین آلات ساختمان سازی است، بخش اعظمی از بتونیرها را تولید میکند. بتونیرهای 120 لیتری، 250 لیتری، 350 لیتری، 400 لیتری، 500 لیتری، 750 لیتری و 1000 لیتری. این فروشگاه همچنین با عنوان پیشنهادات خود در زمینه مالی و فنی شامل مشخصات فنی، ، ارائه خدمات پس از فروش، تهیه و ارائه لیستی از قیمت های انواع بتونیروهمچنین با داشتن تیمی حرفه ای متشکل از افراد متخصص در زمینه عیب یابی و تعمیرات بتونیرها گامی شگرف در زمینه تولیدات وارائه خدمات به مشتریان برداشته است. شما میتوانید برای خرید انواع بتونیرها از جمله بتونیرهای دیزلی وبتونیرهای برقی با شماره 450 تماس گیرید.
کارکرد های بتونیر
- مخلوط مواد مورد نیاز به منظور آماده سازی بتن
- به منظور تست در آزمایشگاه ها
- کاربرد در صنعت
- به منظوربتن ریزی در انواع پروژه های ساخت و ساز
حجم و ظرفیت بتن ها تا چه اندازه است؟
- حداقل حجم بتونیر ها 250 لیترو حداکثر حجم بتونیرها 700 لیتراست.
- عوامل گوناگونی وجود دارد که برمدت تایم مخلوط بتن ها تاثیرگذار است. در زیر به این موارد خواهیم پرداخت.
- باید توجه داشت که نوع مخلوط کن وظرفیت مخلوط کننده به چه صورت است؟
- باید دانه بندی سنگدانه ها و حداکثر اندازه آنها مورد توجه باشد.
- باید اندازه پیمانه ها مورد توجه قرار گیرد.
- و مورد آخرباید طریقه مخلوط بتن در زمان ریختن در دیگ بتونیر بررسی شود.
- اجزای سازنده بتونیرها
2 چرخ ویا 4 چرخ با گنجایش 120 تا 1000 لیتر.موتور گرداننده با1 تا 20 اسب بخار. الکتروموتور، موتور دیزل و موتور بنزینی همراه با تجهیزات دستی یا هیدرولیک.
مزیت کاربرد بتونیر
دستگاه بتونیر و مکانیزم آن: ممانعت ازاتلاف وقت یکی از قابلیت های دستگاه بتونیرتوانایی حمل و جابجایی آن است. این قابلیت موجب میشود بتوان از این دستگاه در انواع فضاها استفاده کرد و در زمان صرفه جویی کرد.
جلوگیری از صرف هزینه های گزاف و بیهوده: با استفاده از دستگاه های بتونیرمیتوان هزینه ها را تا مقدار قابل توجهی کاهش داد برتری داشتن بتن تولید شده از طریق دستگاه بتونیر نسبت به روش مخلوط کردن دستی.