ویبراتور برقی

ویبراتور برقی
فهرست مطالب
5
(1)

ویبراتور برقی بتن را بهتر بشناسید

برای آنکه از بتن همگن و قدرتمندی برخوردار باشید، لازم است که عملیات ویبره زنی بتن را به انجام رسانید. چرا که این عملیات با هدف خارج ساختن حباب های مانده در اعماق بتن به انجام می رسد. برای این منظور در فضا های ساختمان سازی از دستگاهی با نام ویبراتور استفاده می ‌شود. ویبراتور یک ابزار با توانایی تولید لرزش های شدید همراه با فرکانس های بسیار بالا می باشد. این دستگاه از یک مولد برای تولید نیروی گردشی لازم بهره مند می باشد. نیرویی که در انتهای شیلنگ ویبراتور تبدیل به یک قدرت فرکانسی بالا خواهد شد. در دسته بندی انواع شیلنگ ویبراتور، نوع مولد از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو می توان انواع ویبراتور بتنی برقی ، بنزینی، بادی، دریلی و… را معرفی نمود.

ویبراتور برقی

در میان تمام انواع ویبراتوری که قید کردیم، ویبراتور برقی به مراتب در نزد فعالان در عرصه های بتن ریزی ساختمان از محبوبیت بالاتری برخوردار است و به راحتی می‌ توان سطح وسیعی در استفاده از ویبراتور برقی بتن را همراه با انواع پروژه ‌های کوچک و بزرگ ساختمانی پیدا کرد. این مقبولیت بالا ما را بر آن داشته تا با نگاهی فنی تر در باب ویبراتور برقی بتن سخن گفته باشیم. به طوری که بتوانیم همراه با درک کامل خواننده محترم، توضیح مختصر اما کاملی از این دستگاه کارآمد را برای شما تدوین نماییم. از این رو با ما همراه باشید تا در مورد ویبراتور برقی، مزایا و نکات در استفاده از آن بیشتر بدانیم.

آشنایی با ويبره بتن ريزي برقی (ویبره برقی)

هدف نهایی در استفاده از انواع ویبراتور، لرزاندن بتن می باشد. این لرزاندن باعث خواهد شد تا بتن بتواند در فضایی که اشغال کرده است، به طور یکنواخت توزیع شده و در نتیجه حباب های مانده در بطن خود را خارج سازد. به این ترتیب در آینده ‌ای که این بتن قرار است سفت شود، مقاومت و استحکام بسیار بالاتری خواهد داشت. تمام دستگاه‌ های ویبراتور بتن با تأمین کامل همین هدف است که مورد استفاده قرار می ‌گیرند؛ اما لازم است که دستگاه های مذکور کارکرد تا راه اندازی آسانی داشته باشند، از قیمت معقولی برخوردار باشند، شرایط تعمیر و نگهداری از آنها آسان باشد و در عین حال توانمندی بالایی را داشته باشند.

شیلنگ ویبره برقی از آن جهت مقبولیت بالایی دارد که می‌ تواند تمام این جنبه ها در شیلنگ ویبراتور مطلوب را تامین نماید. در یک ویبره برقی، مولد که باعث گردش فنر در داخل شیلنگ می ‌شود، همراه با یک موتور الکتریکی عموماً تک فاز و در پاره ‌ای از موارد سه فاز خواهد بود. این الکتروموتور ها از چنان قدرتی برخوردار هستند که می ‌توانند به راحتی سطح وسیعی از نیازمندی ها برای ویبره زنی بتن را تأمین نمایند. در عین حال قیمت بالایی ندارند، کارکرد آنها مطمئن و طولانی مدت است، در زمان خرابی از شرایط تعمیرات و نگهداری آسانی برخوردار هستند و از همه مهمتر راه اندازی ساده ‌ای دارند.

به این ترتیب است که می توان انواع ویبراتور برقی را به عنوان یک انتخاب اصلح در فضا های ساختمان سازی برگزید. با این وجود ممکن است این طور سوال پیش آید که چگونه می توان این ویژگی ها را برای یک ویبراتور برقی در نظر گرفت؟ آیا نیاز نیست که در باب تامین هر یک از این ویژگی ها توضیح کاملتری داده شود؟ خب، در ادامه می خواهیم با نگاه فنی تری انواع دستگاه ویبراتور برقی را محک بزنیم.

تحلیلی جامع بر ویژگی‌ های فنی هنگام کار با ویبراتور برقی

می خواهیم شما را با برخی از ویژگی های فنی تا کارکرد های تخصصی در دستگاه ویبراتور برقی آشنا سازیم. یک مقایسه ساده تا بتوان سطح توانمندی ها تا شرایط ویژه در کارکرد با ویبراتور برقی را متوجه باشید. برای این منظور به شکل تیتروار شرح کاملی از انواع ویژگی ‌ها تا توانمندی‌ های ویبراتور برقی را برای شما تشریح خواهیم کرد.

تامین آسان و مطمئن انرژی:

شیلنگ ویبراتور نیاز به مولد دارد. مولدی که باید بتواند همراه با قدرتی بالا فنر موجود در بطن این شیلنگ ها را به گردش در اندازد. برای این منظور انواع موتور های بنزینی، دیزلی، پنوماتیک، دریلی و البته برقی تعریف شده است. حال هر کدام که بتوانند شرایط تامین انرژی آسانتر و در عین حال مطمئن تری داشته باشند، جایگاه معقول تری پیدا خواهند کرد. انرژی در ویبراتور برقی همراه با برق تک فاز و یا سه فاز خواهد بود. برقی که به راحتی در سطح شهر ها و یا فضا های صنعتی پیدا می شود. هزینه تمام شده کمی دارد و در عین حال به شکل دائمی در تمام ساعات شبانه روز وجود خواهد داشت. پس به مراتب از دیگر انرژی ها مطمئن تر خواهد بود.

ویبراتور برقی

نصب و راه اندازی آسان:

در یک موتور بنزینی و یا دیزلی باید سلامت انواع فیلتر ها را چک کنید، از سطح روغن موتور اطمینان حاصل کنید و در عین حال سلامت سیستم خنک کننده را در نظر بگیرید و در نهایت لازم است تا همراه با یک سیستم دستی مانند هندل، موتور خود را فعال سازید؛ اما در کار با ویبراتور برقی تمام چیزی که نیاز است برای نصب داشته باشید، اتصال دو رشته سیم فاز و نول خواهد بود که البته آن هم همراه با یک دوشاخه صنعتی خواهد شد. راه اندازی نیز در حد فشردن یک کلید ساده برقی می باشد. به این ترتیب می توان شرایط نصب و راه اندازی ویبراتور برقی را به مراتب ساده‌ تر از دیگر انواع ویبراتور در نظر گرفت.

کارکرد مطمئن و طولانی مدت:

از جمله ویژگی‌ های برتر در کار با ویبراتور برقی، کارکرد طولانی مدت و البته مطمئن آنها می باشد. اصولاً الکتروموتور ها می توانند به راحتی برای مدت‌ های طولانی عاری از هر گونه عیب کار کنند. چرا که ساختار پیچیده و یا سنگینی در طرح کلی آنها وجود ندارد. کافی است از تامین کامل و درست نیروی برق اطمینان حاصل کنید و در عین حال الکتروموتور شما گیرپاژ نباشد. آنگاه برای ساعت‌ های طولانی عاری از هر گونه عیب می توان آن را روشن نگه داشت.

تمیزی در کارکرد:

موتور بنزینی به انواع سیالات برای کار کردن نیاز دارد. از سوخت بنزین که عاری از خطر نخواهد بود تا روغن موتور و آب برای خنک سازی و حتی هوای کافی برای فعالیت. این یعنی آنکه موتور های بنزینی جدا از کارکرد سخت و پیچیده مستعد کثیف کاری محیطی نیز هستند. مادامیکه خروجی آنها نیز دودی آمیخته از ترکیبات دی اکسید کربن و مونوکسید کربن خواهد شد. به این ترتیب نمی توان از آنها در فضا های محدود و یا سربسته استفاده کرد؛ اما در کار با ویبره برقی هیچ سیالی در کار نیست. برای کارکرد هم نیاز به جریان قوی از هوا نمی باشد و در عین حال خروجی در کارکرد موتور وجود ندارد که بخواهد هوای محیط را آلوده سازد. به این ترتیب می توان انواع ویبراتور برقی را به عنوان تمیزترین تجهیزات در فضا های ساختمانی در نظر گرفت.

ویبراتور برقی

تعمیر و نگهداری آسان:

تمام اهل فن در هر صنعتی به خوبی می ‌دانند که هر چه دستگاهی از طراحی ساده تری برخوردار باشد، لاجرم در زمان خرابی ‌ها حجم تعمیرات کمتری متوجه آنها خواهد شد. مانند ویبراتور برقی که در آن از موتور های الکتریکی استفاده شده است. ویژگی اصلح در موتور های الکتریکی، طراحی ساده آنها است. تمام آن چیزی که در ساختار این موتور ها شاهد آن هستیم، دو قطعه می باشد که به نوعی در کنار هم قرار گرفته اند. استاتور که قسمت ثابت موتور است و محل قرارگیری سیم پیچ ها می باشد و روتور با عنوان قسمت متحرک در داخل استاتور به گردش در خواهد افتاد. حالا این طراحی ساده را بگذارید در کنار سیستم سیلندر پیستونی یک موتور بنزینی با انواع تجهیزات جانبی مانند پمپ بنزینی، پمپ روغن، سیستم خنک کننده، شمع ‌ها، وایر ها و… . موتور های برقی از طراحی ساده ای بهره مند هستند. به این ترتیب در زمان خرابی ها نیز حجم تعمیرات کمتری متوجه آنها خواهد بود. این مسئله می ‌تواند از جمله مزایای قابل توجه در کار با ویبراتور برقی در نظر گرفته شود.

قیمت تمام شده کمتر:

اگر در سطح بازار باشید و بخواهید یک شیلنگ ویبراتور خریداری کنید، کاملا متوجه خواهید شد که رنج قیمتی ویبره برقی به مراتب کمتر از انواع بنزینی و یا دیزلی و… خواهد بود. دلیل آن هم در قیمت کمتر موتور های الکتریکی است. موتوری که طراحی ساده ای دارد، لزوماً از قیمت بالاتری نیز برخوردار نخواهد بود.

تمام این ویژگی ها را گفتیم تا به نوعی ثابت کرده باشیم که ویبراتور برقی می تواند به عنوان یک شیلنگ ویبراتور اصلح مورد استفاده حداکثری در فضا های ساختمان سازی قرار گیرد. حال این سوال پیش می آید که با وجود این ویژگی های اصلح، دیگر چه نیازی است که دیگر انواع ویبراتور را طراحی و تولید کنند؟ خب، برای پاسخ باید گفت که ویبراتور برقی محدودیت ‌هایی نیز دارد. محدودیت ‌هایی که گاها آنچنان می شود که لازم است اجرای کار را بدون استفاده از آنها و در همراهی با دیگر گونه‌ ها از شیلنگ ویبراتور به انجام رسانید. این محدودیت ‌ها را به قرار زیر لیست کرده ایم.

نیاز به کابل های طولانی برق:

اگر چه تامین نیروی برق از مطمئن ترین روش های تامین انرژی است؛ اما به هر حال نیاز است که کابل برق تا نزدیک ترین پریز کشیده شود و این عمل در فضا های ساختمان سازی عاری از خطر نخواهد شد. از این رو در کار با ویبراتور برقی لازم است تا در همه حال از سلامت کابل و نحوه صحیح استقرار آن اطمینان حاصل کرد.

نیاز دائمی به نیروی برق:

در فضا های ساختمان سازی یک اشکال اساسی در تامین نیروی برق است. به هر حال ساختمان مذکور هنوز ساخته نشده است که بتوان برق را در آن تامین نمود. غالباً در فضا هایی که مجاز به استفاده از برق شهری هستند، چنین ایرادی وارد نیست؛ اما اگر مجوز استفاده وجود نداشته باشد و یا اینکه اصلاً خود برق حضور نداشته باشد، دیگر چطور می توان از ویبراتور برقی استفاده کرد.

قدرت ویبره زنی پروژه ‌های بزرگ بتن ریزی را ندارد:

عمده مشکل در کار با ویبراتور برقی آن است که موتور های الکتریکی نمی ‌توانند آن قدرت بالای موتور های بنزینی و یا دیزلی را تأمین نمایند. از این رو برای عملیات ویبره زنی در سطح پروژه ‌های بزرگ ساختمان سازی مناسب نیستند.

اینکه شما در سطح اجرای عملیات ساختمانی خود از ویبراتور برقی استفاده می کنید و یا اینکه ترجیح می دهید همراه با دیگر روش ها باشید، ماجرایی است که باید خودتان و با در نظر داشتن نیاز های حرفه ‌ای از فضا های ساختمان سازی ای که دارید درباره آن تصمیم‌ گیری کنید. ممکن است نیاز باشد تا قدرت های بالایی را طلب کنید و یا اینکه دسترسی کاملی به نیروی برق نداشته باشید؛ اما اگر دسترسی کامل به نیروی برق دارید و فضای ساختمان سازی شما نیز از آنچنان وسعت و یا حجم بالایی برخوردار نمی باشد، یقیناً انواع ویبراتور برقی می توانند در اولویت اول انتخاب شما برای داشتن دستگاهی با هدف ویبره زنی بتن باشند.

اهمیت ویبراتور بتن در چیست؟

اگر بخواهیم اطلاعاتی در رابطه با اهمیت ویبراتور بتن و مزایای آن در اختیار شما قرار دهیم، موارد به‌شرح زیر خواهند بود:

بهبود عملکرد

استفاده از بهترین مارک ویبره برقی باعث بهبود چشمگیری در عملکرد و کارایی مختلف می‌شود. این تکنولوژی فوق‌العاده با توجه‌به ویژگی‌های منحصر به فرد خود مزایای بی‌نظیری را به ارمغان می‌آورد. راه‌اندازی آسان این موتور ویبراتور بدون نیاز به اپراتور حرفه‌ای، همچون دیگر مزایای آن، از ویژگی‌های برجسته است. از آنجایی که به سوخت فسیلی نیاز ندارد، به‌راحتی باعث کاهش هزینه‌ها و نیز حفظ محیط زیست می‌شود.

استهلاک کم

موتور ویبراتور برقی با تعمیر و نگهداری آسان به همراه استهلاک کم قطعات، از طریق کاهش هزینه‌های تعمیر و تغییر قطعات به‌دلیل طراحی مقاوم خود، از مزایای این فناوری است. بی‌صدا بودن و عدم ایجاد آلودگی یکی دیگر از موارد بارز این دستگاه محسوب می‌شود. موتور قدرتمند با توان دو تا سه اسب بخار، همراه با انتخاب میان تک فاز یا سه فاز، توانایی اجرای گسترده‌تری از وظایف را فراهم می‌کند.

وزن سبک

وزن سبک و قابلیت حمل آسان، به‌خصوص برای کاربرانی که نیاز به انتقال مکرر دارند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. استهلاک کم، عمر طولانی‌تر و دور متفاوت موتور نیز به مزایای قابل‌توجه این سیستم می‌افزاید و با کیفیت مقاوم شاسی در برابر ضربه و استفاده از پیچ و فلنچ چدنی، اعتماد و کیفیت بالای اجزا تضمین می‌شود.

ویبراتور برقی

عوامل موثر بر قیمت موتور ویبراتور برقی

استفاده از الکتروموتور تک فاز یا سه فاز به‌عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت نهایی موتور ویبراتور برقی نموداری از پیچیدگی‌های انتخاب میان این دو گزینه را ارائه می‌دهد. عواملی همچون شاسی موتور، برند موتور و سرعت گشتاور موتور نیز به‌طور قابل ملاحظه‌ای بر قیمت‌نهایی اثرگذار هستند.

کیفیت و توان بالا، عوامل کلیدی در تعیین قیمت نهایی‌ هستند. اگر موتور دارای کیفیت و توان بیشتری باشد، افزایش قیمت نهایی تاثیر بیشتری خواهد داشت. انتخاب برند معتبر و مرغوب تر در طول عمر دستگاه و هزینه‌های نگهداری و تعمیرات صرفه‌جویی می‌کند.

در کل، تعیین قیمت نهایی موتور ویبره برقی با در نظرگرفتن این عوامل چالش‌هایی دارد که انتخاب موتور با توجه به نیازها و معیارهای مختلف تصمیم‌گیری دقیقی می‌طلبد.

نتیجه‌گیری

بهترین مارک ویبره برقی با ویژگی‌هایی همچون راه‌اندازی آسان، عدم نیاز به سوخت فسیلی، تعمیر و نگهداری آسان، کمترین سروصدا و آلودگی، توان قدرتمند و قابلیت انتخاب بین تک فاز یا سه فاز، گزینه‌ای مطلوب در صنایع مختلف است. با مقاوم‌سازی شاسی در برابر ضربه، استفاده از پیچ و فلنچ چدنی و توانایی حمل‌و‌نقل آسان، این موتور از عمر طولانی، کارایی بالا و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری بهره می‌برد.

سوالات متداول

استفاده از موتور ویبراتور چه مزایایی دارد؟

موتور ویبراتور برقی مزایای فراوانی دارد، از جمله راه‌اندازی آسان، عدم نیاز به سوخت فسیلی، تعمیر و نگهداری آسان، کارکرد بدون سروصدا و آلودگی، توان قدرتمند.

یک موتور ویبراتور با کیفیت چه مشخصاتی دارد؟

موتور ویبراتور برقی با کیفیت ساخت بالا، شاسی مقاوم در برابر ضربه، استفاده از پیچ و فلنچ چدنی باعث افزایش مقاومت و عمر طولانی موتور می‌شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

سبد خرید