فاکتور های تاثیرگذار بر تعیین قیمت بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی
فهرست مطالب
0
(0)

در ساخت یک ساختمان مسکونی تا صنعتی، از ابتدای امر تا انتهای کار، طیف بسیاری از ماشین آلات ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. هر کدام از این ماشین ‌آلات در برهه ‌ای از فرایند ساخت ساختمان مورد استفاده قرار خواهند گرفت و در مسیر تکامل سازه جای خود را به دیگر ماشین آلات ساختمانی خواهند داد. در این بین برخی از ماشین آلات هستند که تقریباً در تمام مراحل ساخت ساختمان همراه آن خواهند ماند.

تجهیزاتی که باید باشند تا ساختمان به نحوی برنامه ‌ریزی شده اهداف خود را محقق سازد. انواع بالابر های ساختمانی یکی از این دست ماشین آلات هستند. این همراهی همیشگی بالابر های ساختمانی با سازه ‌های در حال تکامل باعث خواهد شد تا هر سازنده ‌ای به نوعی در تکاپوی خرید بالابر ساختمانی قرار گیرد. از این رو قیمت بالابر ساختمانی موضوعی است که برای هر سازنده ‌ای تبدیل به یک چالش همیشگی خواهد بود.

به هر صورت نمی ‌توان از رقم قابل توجه در قیمت بالابر ساختمانی صرف نظر نمود. اصولاً تجهیزات موتوری در دنیای ساختمان‌ سازی در رنج های بالای قیمت قرار می ‌گیرند. بالابر های ساختمانی نیز از آن جهت که در جمع انواع ماشین آلات موتوری هستند، غالباً همراه با درجات قیمتی قابل توجهی خواهند بود. این مسئله باعث شده است تا قیمت بالابر ساختمانی یک موضوع جدی در زمان تجهیز کارگاه های ساختمانی باشد.

اهمیت توجه به قیمت بالابر ساختمانی در چه چیز است؟

یک ساختمان همراه با تمام هزینه ‌هایی که دارد ساخته می‌ شود. از تهیه مصالح تا دستمزد کارگران و خرید تجهیزات. از این رو واقعا نمی شود بار مالی ناشی از خرید تجهیزات مانند خرید بالابر ساختمانی را متوجه هزینه ‌های نهایی ساختمان ‌ها نکنیم. وقتی قیمت بالابر ساختمانی در تنوع تولید این محصول، مقادیر متغیر و گاهاً بسیار متفاوتی می گیرد، اهمیت خواهد داشت که برای چه چیزی در تکاپوی هزینه ای اینچنین قابل توجه هستیم. مثلاً اگر یک بالابر سه فاز با قیمتی بسیار بیشتر از بالابر تک فاز تهیه کنیم، مادامیکه تمام مصالح ساختمان نیمه ساز خود را می توانستیم با یک بالابر ساختمانی تکفاز جا به جا سازیم، آیا تصمیم منطقی و درستی گرفته ‌ایم؟ اهمیت بر قیمت بالابر ساختمانی، اهمیت در نیازی است که داریم. اینکه در ساختمان نیمه ساز خود چه بار ها و مصالحی را جا به جا می کنیم؟ برای جا به جایی آنها چه میزان توان لازم است؟ ارتفاع ساختمان چقدر است؟ و اینکه آیا اصولاً برق سه فاز در دسترس قرار دارد یا خیر؟ و… . با این تفاصیل خیلی ساده متوجه خواهید شد که خرید بالابر ساختمانی باید با درک نیاز هایی که داریم باشد. اما چطور می توان این نیاز ها را شناسایی کرد؟ اصولاً چه چیز هایی هستند که می توانند بر قیمت بالابر ساختمانی تاثیرگذار شوند؟ آیا قیمت بالابر ساختمانی براساس الزامات خاص و یا برند های متنوع بازار انتخاب می شود؟ قاعدتاً این سوالات ممکن است در زمان خرید بالابر ساختمانی برای هر کسی که با هدف خرید اقدام می کند، مطرح شود. سوالاتی که در ادامه مقاله قصد تشریح کامل آنها را داریم.

قیمت بالابر ساختمانی تحت تاثیر چه عواملی جا به جا می شود؟

ظرفیت اسمی در دستگاه بالابر ساختمانی:

یقینا اگر با هر دستگاهی در هر مرحله از عملیات های ساختمانی مواجه باشید، ظرفیت اسمی دستگاه است که ملاک اصلی در تعیین قیمت آن خواهد شد. قیمت بالابر مصالح بر نیز تحت تاثیر مستقیم ظرفیت اسمی دستگاه تعیین می شود. منظور از ظرفیت اسمی یعنی توانایی حمل مقدار باری که در مشخصه های متعارف دستگاه تعریف شده است. این ظرفیت در انواع بالابر ساختمانی در استاندارد های ۲۵۰، ۳۵۰، ۵۰۰، ۷۵۰ و ۱۰۰۰ کیلویی تعیین خواهد شد. هر چه ظرفیت بالابر های ساختمانی زیادتر می شود، لزوما قدرت موتور، ابعاد دستگاه و استحکام اتصالات و چارچوب کلی آن نیز در سطح بالاتری قرار خواهد گرفت. به همین دلایل است که با افزایش ظرفیت اسمی دستگاه بالابر ساختمانی می توانید شاهد افزایش قیمت بالابر ساختمانی در سطح بازار باشید.

الکتروموتور و تاثیر آن بر قیمت بالابر ساختمانی:

در تمام اجزای تشکیل دهنده بالابر های ساختمانی، این الکتروموتور دستگاه است که قلب تپنده آن بوده و گرانترین تجهیز همراه شده با دستگاه خواهد بود. اینکه الکتروموتور دستگاه از چه توان و یا ساختاری بهره ‌مند است، نقش پررنگی بر قیمت بالابر ساختمانی خواهد گذاشت. غالباً در طراحی بالابر های ساختمانی با ظرفیت کم از نیروی یک الکتروموتور تک فاز استفاده می کنند؛ اما به جهت جا به جایی بار های بسیار سنگین دیگر نمی ‌توان بر قدرت های آمده از موتور های کم توان اتکا نمود. در این حالت، طراحی دستگاه های بالابر ساختمانی را همراه با موتور های قدرتمند سه فاز می نمایند. از یک الکتروموتور تک فاز تا یک الکتروموتور سه فاز شاهد تغییرات شدید قیمتی هستیم. تغییراتی که خودش را در قیمت بالابر ساختمانی به شکلی قابل توجه نشان خواهد داد. البته همه ماجرا در انتخاب سه فاز تا تک فاز خلاصه نمی ‌شود. برند های تولیدکننده انواع الکتروموتور بسیار هستند. برند هایی که هر کدام در کیفیت های متفاوتی همراه با رنج های قیمتی متنوعی در بازار حضور دارند.

نقش گیربکس در تعیین قیمت بالابر ساختمانی:

گیربکس ها در انواع بالابر ساختمانی با هدف تامین یک گشتاور قدرتمند در کنار کاهش سرعت موتور های الکتریکی مورد استفاده قرار می‌ گیرند. این گیربکس ها وظیفه انتقال قدرت از موتور تا حرکت های عمودی انواع بار ها را بر عهده دارند. از این رو ظرفیت و اندازه آنها تابع مستقیم از ظرفیت و توان الکتروموتور خواهد بود. انواع متداول گیربکس های VF86، VF110، VF130 و… در ظرفیت های متنوع دستگاه های بالابر ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند. مدل‌ هایی که هر کدام در رنج های گوناگون قیمتی باعث تنوع در قیمت بالابر ساختمانی خواهند بود.

کیفیت شاسی در قیمت بالابر ساختمانی:

همه تجهیزات در بالابر های ساختمانی بر شاسی دستگاه سوار هستند. این شاسی، یک اسکلت ساده فلزی است که باید در عین سادگی همراه با استحکام و کیفیت بالایی باشد. هر چه ابعاد شاسی در کنار کیفیت ساخت آن در درجات بالاتری قرار گیرد، طبعا نقش پررنگ‌ تری در افزایش قیمت بالابر ساختمانی خواهد گذاشت.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

سبد خرید