دستگاه بتونیر یا میکسر بتن
این دستگاه که به خلاطه ، ملات ساز ، مخلوط کن بتن و میکسر بتن نیز معروف است که یکی از جدیدترین دستگاه های بتن ریزی با کمترین قیمت و برای تولید بتن با حجم کم و متوسط می باشد. به عنوان مثال تا 30 متر مکعب در روز قابل اجرا است.
عملکرد این دستگاه مانند پیمانه کردن مواد توسط منابع انسانی است ، بنابراین منابع انسانی باید به اندازه کافی در این زمینه آموزش ببینند. با این حال هنگام کار با بتونیر باید از اختلاط بیش از حد مصالح جلوگیری شود ، زیرا باعث آب شدن بتن می شود.
آنچه در ادامه می خوانید:
فروشگاه ماشین آلات پارس موتور، انواع بتونیر از جمله میکسر بتن 120 لیتری ، 250 لیتری ، 350 لیتری ، 400 لیتری ، 500 لیتری ، 750 لیتری و 1000 لیتری و همچنین پیشنهادات فنی و مالی ، لیست قیمت گیربکس دستگاه بتونیر ، دیتا شیت و همچنین خدمات پس از فروش ، از جمله راه اندازی توسط واحد تخصصی تعمیرات و عیب یابی تخصصی بتونیر را ارائه می دهد.
قیمت گیربکس دستگاه بتونیر
گیربکس بتونیر نمونه ای از گیربکس بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف از جمله صنایع ساختمانی است. همچنین یک نمونه ایده آل از یک گیربکس تک فاز ساختمانی است که کاربرد های بسیار گسترده و مناسبی دارد. با توجه به اینکه نیروی شفت ورودی و نیروی شفت خروجی در گیربکس بتنی حدود 90 درجه متفاوت است ، این گیربکس به گیربکس 90 درجه نیز معروف است.
نام دیگر گیربکس بتنی، گیربکس کاهنده است و دلیل آن این است که در گیربکس بتونیر ، سرعت چرخش شفت ورودی از سرعت چرخش خروجی بیشتر است، اما گشتاور به همان میزان افزایش می یابد؛ به همین دلیل به این گیربکس کاهنده گفته می شود.
اجزای تشکیل دهنده گیربکس بتونیر
از مهمترین اجزای گیربکس بتونیر می توان به ماردون و همچنین چرخ حلزون استفاده شده در این دستگاه صنعتی اشاره کرد. در قطعات مورد استفاده در انواع گیربکس اتوماتیک ، ضخامت چرخ دنده ها و همچنین دقت ماشین کاری قطعات تفاوت هایی دارد که در این نوع گیربکس استفاده می شود.
معمولاً موتور الکتریکی با قطعاتی مانند تسمه و پولی به گیربکس اتوماتیک متصل می شود. به طور کلی ، انواع مختلف گیربکس های بتونیر از دو چرخ دنده تشکیل شده اند که معمولاً چرخ دنده های ورودی با قطعاتی مانند دنده و زنجیر یا پولی تسمه هستند و ورودی موتور الکتریکی متصل است که معمولاً به این قسمت از ماردنیا چرخ دنده ورودی گفته می شود و معمولاً از آلیاژ فولاد ساخته می شود و در جلوی این دنده ورودی ، چرخ دنده دیگری به نام چرخ حلزون وجود دارد و به دلیل بزرگ بودن این قسمت ، به منظور جلوگیری از خوردگی قطعات در حین کار ، چرخ حلزون معمولاً از آلیاژ برنج ساخته می شود. با توجه به این مسئله و قرارگیری دو چرخ دنده در مقابل یکدیگر ، گیربکس دستگاه بتونیر بین گیربکس های دو سرعته طبقه بندی می شود.
ضریب تبدیل گیربکس دستگاه بتونیر
عامل بسیار مهم دیگر هنگام انتخاب گیربکس دستگاه بتونیر، توجه به ضریب تبدیل کمتر دستگاه است که معمولاً سرعت تبدیل و گشتاور گیربکس دستگاه بتونیر را به صورت اصولی و صحیح محاسبه می کند. ضریب تبدیل چرخ دنده ها در گیربکس دستگاه بتونیر به مجموع تعداد چرخ دنده های حلزونی استفاده شده در گیربکس دستگاه بتونیر به تعداد نور هایی که شفت ورودی در آن قرار دارد گفته می شود.
به عنوان مثال ، اگر ضریب تبدیل گیربکس دستگاه بتونیر 30 به 1 باشد ، شفت خروجی گیربکس برای هر 30 دور، یک دور کامل می چرخد. هرچه عدد ضریب گیربکس دستگاه بتونیر اتوماتیک بیشتر باشد، سرعت نهایی دستگاه کاهش یافته و همزمان گشتاور دستگاه نیز افزایش می یابد. به طور کلی ، ضریب تبدیل در گیربکس اتوماتیک معمولاً 48 به 1 انتخاب می شود.
کارایی و بازدهی گیربکس دستگاه بتونیر
هنگام انتخاب انواع گیربکس یکی از عوامل و پارامترهایی که باید توجه ویژه ای به آن داشته باشیم، کارایی گیربکس مورد نظر است ، تا بتوانیم متناسب با کارهای مد نظرمان انتخابی درست ، اصولی و صحیح داشته باشیم. به طور کلی ، کارایی گیربکس دستگاه بتونیر با توجه به نسبت بین گشتاور ورودی و گشتاور خروجی دستگاه محاسبه می شود.
گیربکس دستگاه بتونیر ایده آل در بهترین شرایط کار می تواند حدود 75٪ کارآیی و اثربخشی ایجاد کند، اما اگر در هنگام ساخت، به کیفیت قطعات این دستگاه توجه نشود و در نتیجه ، دستگاه سر و صدای بیشتری تولید می کند و کارایی دستگاه بسیار کاهش می یابد. معمولاً انواع مختلف گیربکس دستگاه بتونیر از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار هستند و در حین ساخت این نوع گیربکس ها ، هر گیربکس مورد بررسی و بازرسی قرار می گیرد و در هر دو طرف چپ و راست آن ها مورد آزمایش صدا قرار می گیرد و در نتیجه این اطمینان حاصل می شود که گیربکس دستگاه بتونیر استاندارد مطلوبی داشته و می تواند بالاترین بازده را با کارایی و عملکرد مطلوب در اختیار کاربر قرار دهد.
ویژگی های قفل شوندگی و چفت شدن گیربکس بتونیر
دلیل اینکه از انواع مختلف گیربکس های بتونیر در مصارف ساختمانی از جمله بالابر ساختمانی، بسیار زیاد استفاده می شود، خاصیت قفل شوندگی بسیار بالای این نوع گیربکس ها است. این خاصیت گیربکس های بتونیر باعث می شود که این نوع گیربکس ها فقط در یک جهت انتقال داده شود و در نتیجه هیچ حرکت اضافی در جهت دیگر از نیرو استفاده نکنند و با توجه به اینکه این ویژگی و کار برای بالابر ساختمان از جایگاه و اهمیت برخوردار است، از این نوع گیربکس ها در این زمینه بسیار استفاده می شود.
با استفاده از ویژگی قفل گیربکس بتونیر هنگام استفاده در آسانسورهای ساختمانی، اگر موتور دستگاه در وسط راه خاموش شود، دیگر بالابر از میانه راه بر نمی گردد. چفت شدن و قفل شدن گیربکس دستگاه بتونیر ارتباط مستقیمی با زاویه چرخ دنده های مارتین به کار رفته در آن دارد.
در گیربکس دستگاه بتونیر، اگر به دلیل خوردگی که در این قطعات بوجود می آیند ، لقی زیادی بین چرخ دنده ها وجود داشته باشد و در بعضی موارد ممکن است گیربکس خالی کند ، اما در مدل های جدید گیربکس اتوماتیک این مشکل برطرف شده و میزان اطمینان کار بسیار افزایش یافته است