تکامل موتورهای بالابر: آیا میدانستید، از موتور بالابر ساختمانی با هدف جا به جایی و حمل بارهای سنگین هم مانند مصالح ساختمانی در ارتفاع های گوناگون بهره گرفته میشود. برای تأمین این هدف در بالابر ساختمانی به تکامل موتورهای بالابر نیاز خواهیم داشت. الکتروموتور در بالابر ساختمانی دارای آن چنان قدرتی است که میتواند بارهایی با وزن تعریف شده را حمل نماید.
آنچه در ادامه می خوانید:
بالابر ساختمانی را بنابر آن که چه مقدار از مصالح را میتوانند جا به جا و حمل نمایند، قسم بندی میکنند. هم مانند گونه های؛ 250، 400، 750، و… کیلویی. کلّیه ی اجزای تشکیل دهنده ی بالابر ساختمانی را بنابر ظرفیتی که برای آن تعبیه گشته است، اتخاذ مینمایند. از شاسی مناسب با گنجایش جا به جایی و حمل بار تا گونه ی گیربکس. ولیکن این موتور بالابر ساختمانی میباشد که در پایان معرف گنجایش آن تلقّی خواهد شد.
در راستای تأمین ظرفیت بالابر نیاز میباشد تا شرایط تأمین توانایی بیشتر را فراهم سازیم. بدین ترتیب نیاز میباشد از تکامل موتورهای بالابر صحبت به میان آوریم. ولو اتخاذ موتور قوی تر به منظور نصب در بالابر ساختمانی معطوف چه نکته هایی است! آیا ما میتوانیم هر موتور قوی تر و قدرتمندتر را با غایت نصب در یک بالابر ساختمانی مورد استفاده خود قرار دهیم! قطعاً این گونه نیست. چرا که در راستای انتخاب موتور بالابر نکاتی وجود دارد که نباید نسبت به آنها چَشم پوشی نماییم.
نکات حائز اهمیت در تکامل موتورهای بالابر
به هنگام اتخاذ موتور مناسب برای هر غایتی لازم میباشد تا در گام ابتدایی خود موتور را بشناسیم. به منظور این شناخت کافی میباشد، پلاک موتور را مطالعه نماییم. چنانچه یک الکتروموتور از هر حجم و گنجایشی در اختیار شما واقع شود، با کوتــاه نگاهی متوجه خواهید شد یک پلاک با اطلاعاتی نظیر اعداد گوناگون بر روی بدنه وجود دارد. این اعداد به گونه ای مفید و مختصر، به ضوابطی خاص، معرف جزئیات کلّی و فنی موتورها خواهد بود.
از پلاک شما میتوانید اطلاعاتی چون؛ تک فاز و یا سه فاز بودن، ولتاژ آن، مقدار توان مصرفی، شیوه اتصال، جریان کشی نامی، شرکت تولید کننده و… به دست آورید. اطلاعاتی که علم نسبت بدان ها در اتخاذ الکتروموتور مناسب برای بالابر ساختمانی ضروری تلقّی میشود. حال ما به نکاتی که در تکامل موتورهای بالابر نقش اساسی را ایفاء میکنند، اشاره خواهیم کرد.
نکاتی در اتخاذ موتور تک فاز
در ادامه با ما همراه باشید تا نکاتی در اتخاذ موتور تک فاز به شما عزیزان بگوییم و شمارا با این بحث آشنا کنیم:
خازن در موتورهای تک فاز
ضمن طراحی موتورهای تک فاز لازم میباشد، تا از سیستم کمکی به منظور راه اندازی آن بهره گیرید. زیرا این موتورها از قابلیت خویش راه انداز برخوردار نیستند. این شرایط همراه با نصب گردیدن یک خازن کمکی در راه جریان دهی موتورهای تک فاز تأمین میگردد. غالباً این خازن ها را به هنگام راه اندازی و یا تعمیر اقسام کولرهای آبی و یا یخچال های خانگی با چَشمان خود دیده ایم. زیرا آنها از موتورهای تک فاز بهره میگیرند.
ضمن تکامل موتورهای بالابر ساختمانی قرار میباشد یک موتور تک فاز بسیار قوی به کار بی افتد. به همین جهت گونه خازن به مراتب متفاوت تر از گونه های دیگر است. بنابراین در اتخاذ الکتروموتور مناسب برای بالابر ساختمانی چنانچه که نیاز است تا از گونه های تک فاز بهره گیرید، اتخاذ و یا نصب نمودن خازن هایی مناسب به منظور کارکرد روان و سهل از جریان کشی موتور را جدی در نظر انگارید.
کلاج ضمن موتور بالابر ساختمانی
از جمله حائز اهمیت ترین ویژگی ها و خصوصیات به منظور آنکه موتور بالابر ساختمانی مناسب را اتخاذ نمایید، استفاده موتور یاد شده از کلاج مناسب است. کلاج ضمن طراحی موتور بالابر حکم وسیله ای را دارد که قرار میباشد موقعیت باکت را در هر نوع حالتی به گونه ای پایدار محفوظ دارد. توضیح دادن این که در حمل مصالح لازم است تا باکت و یا هر گونه قلّاب حمل بار دیگری در موقعیت دقیقی در بین طبقات واقع شود. از سویی در کلّیه ی مدّت زمانی که به هر علّتی باکت در یک ارتفاعی خاص از ساختمان واقع شده است، الزامی است تا به گونه ای پایدار و مطمئن موقعیت خویش را حفظ نماید.
در غیر از این حالت در تمامی مواقع ما نیز باید امکان بروز حادثه را در سر داشته باشیم. یک سیستم کلاج خوب میتواند این موقعیت کاری را به خوبی محفوظ دارد. ولو لازم است به هنگام انتخاب الکتروموتور بالابر ساختمانی به حضور و کارایی کالج نهایت توجه را به عمل آورید. جهت اطلاع از قیمت بالابر ساختمانی سه فاز و بالابر تک فاز با مجموعه پارس موتور در تماس باشید.